Priser & betingelser

Få svar på dine spørgsmål

Vi har her samlet et overblik over priser og betingelser*.

Her finder I også svar på de mest stillede spørgsmål samt link til vores nyeste brochure med priser, menu og betingelser.

I er velkomne til at kontakte os på mail eller telefon, for at høre nærmere.

* Priserne er vejledende. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer i angivet priser. Kontakt altid husets værtinde, Kirsten Larsen for at høre nærmere.

Leje af ét eller begge af vores lokaler, foregår ved at kontakte Vommevads værtinde, Kirsten Larsen.

Her aftales dato mv. i fællesskab.

I kan kontakte os her.

Priser for lokaleleje kan ses i vores brochure.

Om lokaleleje:

  • Lokaleleje er inkl. varme & rengøring.
  • Der pålægges en miljøafgift pr. person
  • Der pålægges reservationsgebyr for leje af lokaler

Reservationsgebyret fratrækkes ved afregning af festen.

NB! Reservationsgebyret tilbagebetales ikke ved annullering.

Du kan læse mere om priserne i vores brochure, nederst på siden.

Ved leje af husets lokaler, skal maden altid købes af forsamlingshuset.

Det er tilladt at medbringe egne drikkevarer mod et tillæg pr. kuvert – se vores brochure for pris.

Se vores store menukort i vores brochure, nederst på siden. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre ønsker end de fremviste.

Serveringsdamerne står for serveringen af mad samt oprydning.

Det er forsamlingshusets værtinde, der arrangerer antallet af serveringsdamer.

Pris pr. time ses i vores brochure.

Borddækning:

  • Lys, servietter, duge og blomster i vaser er inkluderet – se vores brochure for nærmere pris

Øvrige pyntegenstande er eget ansvar at medbringe. Oppyntning aftales med værtinden, ved booking af lokale.

 

Det er muligt at bestille maden hos Vommevad forsamlingshus, uden leje af lokaler.

Se vores store menukort i vores brochure, nederst på siden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre ønsker end de fremviste.

Du finder årets prisliste og brochure her under.

Her vil du se et overslag over priser og menukort.